Lån

Annonce:

Gode råd om sminke
Køb CE-mærket sminke. CE-mærkede produkter sikrer, at varen lever op til gældende krav til sundhed og sikkerhed for legetøj.

Køb fastelavnssminke uden parfume, for parfume kan fremkalde allergi.

Køb kun fastelavnssminke, der har en indholdsdeklaration.

Test fastelavnssminken på et lille område af huden inden brug. Hvis huden efterfølgende bliver rød eller irriteret, så lad være med at bruge produktet.

Brug en fed creme under sminken. Det beskytter huden og gør det nemmere at få sminken af igen.

Brug kun sminken til det, den er beregnet til. Undgå at smøre ansigtsfarver på læberne og omkring øjnene.
Vær grundig, når sminken fjernes. Brug vand og sæbe eller rensecreme, og smør huden ind i uparfumerede produkter bagefter.

Brug kun lim der er beregnet til at komme på huden. Lim til huden må f.eks. ikke indeholde acrylater, som er allergifremkaldende.

Vask børnenes hænder grundigt, hvis de har været med til at male og lime på kostumet.
Køb aldrig hobbyprodukter som glimmer, maling eller lim med faresymbol.

Kilde: Miljøstyrelsen

Kategorier på sider:

Du er her: Teaterskole - Kultur Teaterskole - - Hvad er Teaterskole en et

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.